Diverse woonstijlen

ADVIES VRAGEN
gordijn en vloeradvies

Diverse Stijlen

Art Deco

Art Deco is een woonstijl die verwijst naar de woelige jaren 20 van de vorige eeuw.  Ze is flitsend, gedurfd, soms overdreven bombastisch maar toch elegant.

Meer info

Bohemian

Houdt u van culturen? Houdt u van een wereldse mix van kleuren, patronen en stijlen? Bij een bohemien stijl hoeft niet alles ‘binnen de lijntjes’ te zijn.

Meer info

Botanisch

De botanische woonstijl wordt gekenmerkt door zand- en groentinten.  Deze stijl is bijzonder hip.  Wie kiest voor botanisch wonen haalt bijna letterlijk de natuur in huis.

Meer info

Feng Shui

Deze interieurstijl is gebaseerd op de Feng Shui leer waarbij de drie principes van deze filosofie streven naar een harmonieus geheel om positieve energie of Ch’i te brengen.

Meer info

Frans

De Franse woonstijl is decoratief, speels en toch sierlijk.  Mediterraanse en zachte kleuren met gouden en bronzen accenten typeren dit interieur.

Meer info

Gotisch

De Gotisch stijl, soms schijnbaar overdadig, oogt luxueus en wordt gekenmerkt door tinten zoals donker- of kastanjebruin aangevuld met marineblauw of bordeaux.

Meer info

Industrieel

Droomt u van een grote, open ruimte met hoge plafonds die de typisch industriële sfeer ademt? Dan passen robuuste stoffen en betonlook perfect bij uw woningstijl!

Meer info

Japans

Een Japans interieur speelt met lijnen, vormen, ruimtes, lichtinvallen en materialen.  Deze woonstijl oogt simplistisch en natuurlijk.

Meer info

Klassiek

Klassiek is niet oud! Integendeel… u combineert klassieke en moderne elementen tot een harmonieus geheel.  Hout en luxe stoffen als fluweel, linnen en leer zijn top!

Meer info

Kleurrijk

Het woord kleurrijk interieur spreekt voor zich.  Hierbij is het de kunst om uit vaak felle kleuren en patronen zo te combineren dat ze een gebalanceerd geheel vormen.

Meer info

Landelijk

Houdt u van een warm en knus interieur met veel aandacht voor gezelligheid? Gebruik rustige kleurtinten en natuurlijke materialen. Iedereen voelt zich thuis!

Meer info

Minimalistisch

Minimalistisch is de interieurvorm waar simplisme en eenvoud e schoonheid van elk meubelstuk of element extra in de verf zetten.

Meer info

Modern

Ruimte, strakke lijnen, functioneel design… zijn kenmerken van een modern interieur. Het heeft een luxe-uitstraling zonder poespas waarover goed is nagedacht!

Meer info

Provinciaals

Vrolijke ‘landelijke’-motieven zoals ruiten en tijk strepen in krachtige natuurtinten ondersteund met witte en beige kleuren zijn de kenmerken van de provinciaalse stijl.

Meer info

Retro

Houdt u van vintage, nostalgie en vrolijke grafische prints met warme kleuren? Is het mixen van oude en nieuwe items voor u een must? Dan is de retro woonstijl iets voor u.

Meer info

Romantisch

Vrouwelijke stijl met een stoere basis. Deze stijl draait om details, kleuren en zachte stoffen. Bloemen of fijne patronen met krullen, het hoort er allemaal bij.

Meer info

Scandinavisch

Een Scandinavisch interieur is een oase van rust. Lichte kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen laten uw huis grote lijken. In deze stijl is less net more.

Meer info

Stoer

Deze typisch Belgisch landelijke interieurstijl wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen in grijs en/of beige kleuren.  Het meubilair oogt strak en stoer.

Meer info

Tijdloos

Een tijdloos interieur maakt gebruik van traditionele tinten zoals grijs, wit of beige.  Het is door net niet mee te gaan met mode en trends dat deze woonstijl altijd trendy is.

Meer info

Vintage

Bij een Vintage interieur staat het verleden centraal.  Meubilair en voorwerpen rechtstreeks van de rommelmarkt herleven in hun nieuwe omgeving.

Meer info

adminWoonstijlen