Ons Advies

Gordijnen zijn sfeermakers en functioneel in uw interieur. Het is dan ook belangrijk dat u goed nadenkt over wat u wenst en wat uw verwachtingen zijn.  Advies aan Huis helpt u bij het creëren van uw dromen.

Ons team is steeds bezig met het opvolgen van de laatste nieuwe trends in wonen.  Dankzij de uitgebreide collectie gordijnen van Toppoint heeft u steeds een ruime keuze aan kleuren, dessins en stoffen die passen bij uw interieur.   In de hedendaagse gordijnstoffen worden heel wat technologische ontwikkeling verwerkt.  U ziet ze niet, maar dankzij het gebruik van de meest innovatieve garens en laatste technieken heeft u keuze uit de beste gordijnstoffen voor een betere kleurechtheid en vochtbestendigheid.  Daarnaast zijn deze innoverende stoffen vuilafstotend, brandvertragend en isoleren ze warmte en geluid.  Ons team

Advies aan Huis komt bij u langs en bekijkt, samen met u, de juiste stofkeuze en de verschillende confectiemogelijkheden.  Op deze manier kunnen wij u raamdecoratie op maat garanderen.

ADVIES VRAGEN
adminAdvies Gordijnen